Hirdetés
. Hirdetés

Újdonságok a tavaszi Windows 10-ben

|

A Microsoft kiadta a rendszer legújabb tesztverzióját. A jelek szerint a Windows 10 tovább távolodik a jelszavaktól.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft kiadta a Windows 10 19H1 első 2019-es buildjét: az új tesztváltozatot a Fast gyűrű felhasználói tölthetik le és telepíthetik.

A Windows 10 build 18309 az előző tesztverzióhoz képest számos hibajavítást tartalmaz, és továbbfejlesztették benne egyebek közt a Narrátort is, de talán a legérdekesebb újdonság az, hogy immár az operációs rendszer minden kiadása számára hozzáférhetővé vált a Windows Hello PIN-kód-resetelő kényelmi szolgáltatása. A legutóbbi buildben ez a funkció még csak a Home SKU-t érintette. A szolgáltatás felülete kellemes, felhasználóbarát (a weben megszokott dizájnt idézi), és valóban egyszerűbbé teszi az életünket. 

A Microsoft egyre inkább a jelszómentesség felé szeretné terelni a felhasználókat, és kényelmes alternatív megoldásokkal igyekszik szavatolni a fiókok biztonságát. Ahogy a cég közleményében áll, a 18035 buildben a Home kiadás számára egy telefonszámos fiókkal történő beállítási és belépési lehetőséget vezettek be, a legújabb tesztverzióban pedig az összes Windows 10 kiadásra kiterjesztették ezt a fontos kényelmi szolgáltatást.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.