Hirdetés
. Hirdetés

Újdonságok az Adobe háza tájáról

|

A Recosoft bővítménye lehetővé teszi PDF fájlok konvertálását InDesign alá. Az Adobe eközben frissített CAD támogatást kínál az Acrobat 3D-hez.

Hirdetés

Az Adobe új, ingyenes kiegészítése az Adobe Acrobat 3D szoftverhez lehetővé teszi, hogy a legújabb standardoknak megfelelő CAD fájlokkal (Dassault Systemes CATIA, PTC Pro/ENGINEER, SolidWorks, UGS NX, I-deas stb.) dolgozzunk. Háromdimenziós modelljeinket így könnyedén PDF-be konvertálhatjuk, ami jóval nagyobb biztonságot nyújt a CAD formátumnál - mivel a technikai paramétereket titkosíthatjuk - és szélesebb körben terjeszthetjük, ugyanis a 3D-s modelleket tartalmazó PDF fájlok megnyitásához nincs szükségünk CAD alkalmazásra. A dokumentumot továbbküldhetjük munkatársainknak vagy a megrendelőnek, aki átnézheti az elkészült munkát és az ingyenes Adobe Reader segítségével kommentárokat, javaslatokat fűzhet hozzá.

A frissítést innen tölthetjük le.

A japán Recosoft - amely PDF2Office termékcsaládjával, valamint platformfüggetlen formátumkonvertáló programjaival vívott ki elismerést magának - nagy dobásra készül, a cég által kifejlesztett új szoftver ugyanis lehetőséget biztosítana arra, hogy egy Adobe PDF dokumentumot Adobe InDesign CS2 dokumentumként nyissunk meg, teljesen szerkeszthető formában.

A konverziós program InDesign bővítményként működik, így a PDF fájlokat közvetlenül InDesignban nyithatjuk meg. A fejlesztéskor különös gondot fordítottak arra, hogy a szövegek, képek és táblázatok a konverziós folyamat eredményeként, minél pontosabban jelenjenek meg a népszerű kiadványszerkesztő programban. A szoftver megjelenése 2007 második negyedévében várható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.