Hirdetés
. Hirdetés

Újra kiadta a Microsoft az októberi Windows 10-frissítést

|

A szoftvergyártó egy kampányt is indít, amellyel arról próbálja meggyőzni a felhasználókat, hogy tesztelési eljárásai felfedik majd a jövőbeli hibákat, és nem lesznek további késlekedések.

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentette a Microsoft, hogy elkezdte lassú ütemben újra kiadni a nagyközönségnek a Windows 10 korábban visszavont October 2018 Update verzióját. Az eredeti, október 2-i megjelenését követően 5,9 millió ember töltötte le a szoftvert a szoftvergyártó adatai szerint.

A mostani terjesztés az információk szerint nagyon lassú ütemben zajlik majd, több hétbe és hónapba is beletelhet a teljes frissítési folyamat. Először azok kapják meg a Windows Update-en keresztül, akiknek a számítógépe a Microsoft adatai szerint alkalmas az operációs rendszer futtatására.

Az October 2018 Update-et azt követően vonták vissza, hogy egyes felhasználók esetében a telepítés során a Known Folder Redirection funkció hibás működése miatt dokumentumfájlok törlődtek. Később a Microsoft újra kiadta a változatot tesztelésre az Insider programban résztvevőknek, most pedig elérkezettnek látta az időt a széles körben való újbóli terjesztésre. A vállalat szerint az összes időközben felmerült hibát kijavították.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.