Hirdetés
. Hirdetés

Újra szerkeszthető lesz a Google Maps

|

Az internetes óriás régiós moderátorokkal harcolna a trollok ellen.

Hirdetés

Nem sokkal a start után a Google májusban kénytelen volt leállítani Map Makert, melyet azzal a céllal készítettek, hogy a felhasználók segítségével pontosabbá, naprakészebbé tegyék térképszolgáltatásukat.

Hirdetés

Bár a szerkesztők egy része komolyan vette a feladatot, számtalan sértő berhelésre is sor került, ilyen volt a térképen az Apple logót levizelő Android robot elkészítése is. A Google munkatársai először manuálisan próbálták törölni az oda nem illő tartalmakat, de ez nem bizonyult hatékonynak, így inkább kukázták a szolgáltatást.

 

A jövőben a Google alkalmazottai továbbra is árgus szemekkel figyelik majd a térképet, de a felügyeleti munka nagyja a regionális vezetőkre hárul majd. Az automatika kikapcsolása természetesen azzal jár majd, hogy az új információk lassabban kerülnek majd fel a Maps adatbázisába, de legalább a balmától nem kell tartaniuk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.