Hirdetés
. Hirdetés

Újra tőzsdére megy az Avaya

|

A 2007-ben a Silver Lake Partners és a Texas Pacific Group által felvásárolt cég egymilliárd dolláros nyilvános ajánlattal nyit a tőzsdéken.

Hirdetés

Az Avaya ma nyújtotta be a cég egymilliárd dollár értékű részvénycsomagjának tőzsdére viteléhez szükséges iratokat az Egyesült Államok illetékes felügyeletéhez (Securities and Exchange Commission, SEC). A cég piaci értékét az ajánlattételt követően ötmilliárd dolláron jegyzik majd; a részvények eladásából származó bevételt többek között hosszú lejáratú adóságállományuk rendezésére fordítják - olvasható a bejelentés kapcsán kiadott közleményben.

A bevezetés lebonyolításában a Morgan Stanley & Co. LLC, a Goldman, Sachs & Co., a J.P. Morgan Securities LLC, a Citigroup Global Markets Inc., a Deutsche Bank Securities Inc., a BofA Merrill Lynch, a Barclays Capital Inc., a UBS Investment Bank és a Credit Suisse Securities (USA) LLC segédkezik majd.

A SEC-hez benyújtott iratok tanúsága szerint a vállalat 2007-es felvásárlása óta veszteségesen működik; négy évvel ezelőtt a Silver Lake Partners és a Texas Pacific Group 8,2 milliárd dollárt fizetett a vállalatért.

Az Avaya továbbra is contact centerek és hangátviteli eszközök fejlesztésével foglalkozik majd; terveik között szerepel a kutatás-fejlesztéssel foglalkozó divíziójuk feltőkésítése, termékpalettájuk és értékesítési és disztribúciós tevékenységük bővítése, és az új piacokra való kilépés.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.