Hirdetés
. Hirdetés

Újrahasznosított anyagokat használ az Acer

|

A gyártó zöldebb céggé válna, és kevesebbet pazarolna, mint eddig bármikor.

Hirdetés

Sokat mozgolódik az Acer, ugyanis az utóbbi rövid időben megduplázták a kutatás-fejlesztésre fordított alapjukat, illetve a munkaerejük táborát is növelték. Ennyivel még nem érték be, ugyanis most zöldebbé válnának mint valaha. A tervük az, hogy csökkentik a károsanyag-kibocsátásukat, és minden évben kevesebb hulladékanyagot szeretnének elhajítani.

Az emissziós értékek a tervek szerint úgy alakulnak, hogy 2015-re 30 százalékos csökkenést irányoztak elő, 2020-ra pedig el akarják érni a mínusz 60 százalékot a jelenlegi értékhez képest. Ami a második részét illeti a tervnek, abban az Acer a Wistronnal működik együtt: adaptálnák az olyan újrahasznosított anyagokat, mint a műanyag.

Az Acernek összességében nem is lenne túl sok alternatívája, hiszen a környezetvédelem minden nap fontosabbá válik. Az újrahasznosított nyersanyagok felhasználása hamarosan már nem egyedi esetnek számíthat, hanem követendő trendnek szerte a világon. Arra, hogy a kérdés ilyen mértékben aktuálissá váljon, talán még éveket kell várnunk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.