Hirdetés
. Hirdetés

Újraírt egy elfuserált Windows 10 frissítést a Microsoft

|

A Windows 10 KB4100347 frissítése számos gépen lehetetlenné tette a rendszerindítást. A Microsoft most bizonyos rendszerekre újra kiadta a szoftvert.

Hirdetés

Hirdetés

Köztudott, hogy a Microsoft frissítései néha több gondot okoznak, mint amennyit megoldanak, és sajnos ebbe a körbe tartozott az a Windows 10 April 2018 Update-hez kapcsolódó javítás is, amelyet júliusban adott ki a Microsoft. .

A KB4100347 elvileg a Spectre Variant 2 sebezhetőséget kívánta orvosolni, de a hírek szerint sok PC-t a telepítés során teljesen lebénított.

A frissítést most újra kiadták bizonyos eszközökre, de a frissítés tudásbázisa július óta nem változott, így hivatalosan nem tudni, hogy a frissítés új verziója pontosan miféle újdonságokat tartalmaz.

Nem hivatalosan annyi tudható a KB4100347 új változatáról, hogy kijavítja azt az újraindítási hibát, aminek korábban nem volt más gyógymódja, mint a frissítés teljes eltávolítása.

Jelenleg nehéz megmondani, hány PC érintett a problémában, és a Microsoft sem közöl részleteket, így csak reménykedni lehet, hogy valóban az érintett rendszereket fogja megtalálni a frissítés. És persze továbbra is nyitva marad a kérdés: miért is kellett a szoftvert az eredeti megjelenés után pár héttel újra kiadni?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.