Hirdetés
. Hirdetés

Ultragyors Powerline a ZyXEL-től

|

Az új PLA5456 Powerline adapter akár 1800 Mbps adatátviteli sebességre is képes.

Hirdetés

A tajvani ZyXEL bemutatta új, 1800 Mbps adatátviteli sebességre képes Powerline adapterét. A PLA5456 modell két Gigabit Ethernet portjának köszönhetően alkalmas a legnagyobb teljesítményt igénylő hálózati tevékenységek, mint például a 4K videó streaming vagy az online játékok zökkenőmentes, párhuzamos kiszolgálására is.

A PLA5456 a routerhez vagy átjáróhoz történő csatlakozatása után máris használható, és továbbítja a jeleket a többi internetet használó eszköz felé. Az eszköz könnyedén beilleszthető az otthoni portfólióba, az előző modellekhez alkalmazott elektromos kapcsolókkal és hálózati eszközökkel is kompatibilis. A "sync" gomb megnyomása után az adapter feltérképezi a meglévő internetkapcsolatot és titkosítással csatlakozik a rendszerhez. Az adapter a jelek továbbítása mellett egyben szűrőként is funkcionál, felismer minden olyan illetéktelen csatlakozási kísérletet, mely jogosulatlanul veszélyezteti a hálózat működését.

A MIMO technológiával a PLA5456 ugyanazt a hálózati teljesítményt nyújtja, mintha közvetlenül a routerhez kapcsolódnánk. Az adapterhez minden manapság használt játékkonzol csatlakoztatható, és az online játékélmény zökkenőmentesen élvezhető. Az emeletes házakban és a nagyobb épületekben növeli a lefedettséget, és a nagy teljesítményű, egyre népszerűbb szolgáltatások, mint a Netflix stream vagy az online játékok a Gigabit Ethernet csatlakozásnak köszönhetően akár egyidejűleg is használhatóak. Az Powerline Ethernet adapter család legújabb tagja a legkorszerűbb HomePlug AV2 jellemzővel akár az 1800 Mbps adatátviteli sebességet is elérheti. A ZyXEL One Connect alkalmazással a PLA5456 adapterrel a felhasználók könnyedén fel tudják térképezni az otthoni hálózati eszközöket, és élvezni a Gigabit gyorsaságot - ehhez elég csak a One Connect applikációt a mobiltelefonjaikra feltelepíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.