Hirdetés
. Hirdetés

Ütős új mobilok a Samsung Galaxy A sorozatában

|

A dél-koreai gyártó bemutatta középkategóriás terméksorának két új darabját.

Hirdetés

Hirdetés

Év végéhez közeledve a Samsung újabb modelleket mutatott be a 2020-as Galaxy A terméksorából, amely a csúcsmobilok és az olcsóbb okostelefonok közötti rést hivatott áthidalni.

A Galaxy A71 és a Galaxy A51 a drágább Galaxy S és Note sorozatok néhány fontos szolgáltatását is felvonultatja.

A Galaxy A71 20:9 arányú, 6,7 hüvelykes FHD+ Super AMOLED kijelzőt kapott, amelynek közepén helyezkedik a szelfikamera, akárcsak a Galaxy Note 10-en. A kijelző alá került az ujjlenyomat-olvasó, de egyelőre nem tudni, hogy optikai, vagy ultrahangos technikával dolgozik-e. Az eszköz belsejében egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 730 ketyeg, a RAM 8 gigabájt, a tárterület 128 gigabájt.

A hátsó oldalon négy kamera kapott helyet, a főkamera 64 megapixeles, a telep 4500mAh-s.

A Galaxy A51 nagyjából ugyanazt tudja, mint a drágább rokon, de a kijelzője 6,5 hüvelykes, a telepe 4000mAh, a főkamerája pedig csupán 48 megapixeles felbontás biztosít.

Az árak egyelőre nem ismertek, de a Samsung marketingpolitikáját ismerve a megfizethető tartományban maradnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.