Hirdetés
. Hirdetés

Üzleti folyamatok felhőben - szakmai konferencia

|

Milyen lehetőségek, megoldások, modellek és technológiák vannak, melyek eredményesebb működést biztosítanak szervezetünk? És ha megleltük a megoldást - akkor az hogyan vezethetőek be sikeresen vállalatunk életébe?

Hirdetés

Üzleti folyamatok felhőben - szakmai konferencia

Évek óta zajlik a "3. platform", a mobil-, felhő-, közösségi háló és "big data" technológia előretörése az informatikai ágazatban, a folyamat 2013-ban azonban már nagyobb fokozatba kapcsolt, és a technológiai fejlesztéseket követően megindul a piaci részesedésért vívott küzdelem.

Hirdetés

Az informatika sokkal gyorsabb ütemben halad a 3. platform megvalósítása felé, mint azt sokan gondolnák. "Napjainktól 2020-ig ezek a technológiák adják majd az informatikai ágazat növekedésének 90 százalékát." (IDC).

Üzleti folyamatok felhőben konferencia

Mit jelent ma a FELHŐ alapú ügyvitel, dokumentumkezelés, vállalatirányítás? Mit kell okvetlen tudniuk erről a technológiáról? Melyek az előnyei és mire kell figyelni, amikor valaki ennek a bevezetését tervezi? Ezen túl milyen biztonsági kérdésekre kell ügyelnie?

Milyen pályázati pénzek vannak és milyenek várhatóak a technológiai fejlesztésekhez - az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségei a konferencia témájának vonatkozásában..

Jöjjön el a Computerworld és a DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál konferenciájára és tudja meg, hogy mit jelent az Ön vállalkozása, cége számára a felhő, a cloud computing.

Figyelmükbe ajánljuk 2014 nyárutójára szervezett Üzleti folyamatok felhőben - szakmai konferenciánkat:

Üzleti folyamatok felhőben - szakmai konferencia

A konferencia 2014. szeptember 30-án (kedd) között megrendezésre az IBM Magyarország támogatásával. Szakmai partner a Papírmentes Koalíció.

Fő témánk: Nincsen üzleti siker informatika nélkül – és felhő-informatika nélkül…?

Napjainkban már nincsen üzlet informatika nélkül. Egy ideje a nagy kérdés azonban az, hogy hogyan tehetjük hatékonyabbá az üzlet és az IT együttműködését - ráadásul olcsóbban, mint eddig? Milyen lehetőségek, megoldások, modellek és technológiák vannak, melyek eredményesebb működést biztosítanak szervezetünk számára - ugyanannyi vagy akár alacsonyabb költségek mellett? És ha megleltük a megoldást vagy megoldásokat, akkor azok hogyan vezethetőek be vállalatunk életébe?

A téma aktualitására való tekintettel kiemelt érdeklődés kíséri eseményünket.

Reméljük, Ön és kollégái is csatlakoznak a konferencia munkájához. A témafelvetést, részletes programot Fodor Zoltán projektfelelősnél igényelheti: Fodor Zoltán, 06/30/600 31 26.

Konferencia időpont: 2014. szeptember 30., kedd

Helyszín: IBM Magyarország - INFOPARK - 1117 Budapest, Neumann János utca 1.

Részvételi díj: HUF 39.000,- + ÁFA

Az Ön lehetséges kedvezményei:

1. Ingyenes előregisztráció, kedvezményes jegy

Regisztráljon ingyenesen és kötelezettség nélkül, hogy fenntartsuk a helyét! (Önnek kevesebbe kerül, mert jobban, pontosabban tudunk tervezni.) Ha most regisztrál, igényének bármikori érvényesítése esetén is csak HUF 24.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték (HUF 39.000,- + ÁFA helyett). Amennyiben Önt nem érdekli, kérjük küldje el munkatársát vagy hívja fel érintett, érdeklődő partnere figyelmét!
Üzleti folyamatok felhőben - szakmai konferencia - Regisztrációs lap >>>

2. Korai jelentkező
Kedveszményes jelentkezés 2014. június 20-ig: HUF 9.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték (HUF 39.000,- + ÁFA helyett).
Üzleti folyamatok felhőben - szakmai konferencia - jelentkezési lap >>>

3. A konferencia jelentkezői kedvezményes ellenértéken végezhetik el a CW Akadémia "Felhő szakértő" tanfolyamát. A CW Akadémia képzése vizsgával zárul és szakmai névjegyzékbe kerülhet a sikeres vizsgázó. Felhő szakértő tanfolyam tájékoztató >>>
Felhő szakértő tanfolyam - az Üzleti folyamatok felhőben konferencia résztvevőinek csak HUF 9.900,- + ÁFA + 5.000,- + ÁFA ellenérték mellett végezhető el, HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- + ÁFA vizsgadíj helyett.

Tanfolyam időpont: 2014. október 14., kedd

Hely: IBM Magyarország - INFOPARK - 1117 Budapest, Neumann János utca 1.

Kérjük, hogy már most jegyezze be naptárába a konferencia pontos időpontját: 2014. szeptember 30-án (kedd)!

Amennyiben előadóként vagy támogatóként szeretne részt venni a konferencia munkájában, úgyszintén várjuk szíves jelentkezését: tájékoztató és ajánlat Fodor Zoltán projektfelelősnél igényelhető: Fodor Zoltán, 06/30/600 31 26.

Előadóink az alábbi területeket tervezik bemutatni, körüljárni:

A felhő mindenkihez eljut – Ön tud-e magalapozott döntést hozni ezzel kapcsolatban?

A kérdés lassan nem az, hogy érint-e a “felhősödés” minket - hanem az, hogy hogyan? És persze, hogy mikor? Ha máshogy nem, partnereinken keresztül biztosan - de előbb-utóbb nálunk is felmerül, hogy tényleg szükségünk van-e erre az üzletvitelünkhöz, sőt: az üzlet és fejlesztése szempontjából mi is ez az egész?

A felhasználók nyelvén beszélünk - igyekszünk érdekfeszítően bemutatni a "felhősödés" üzleti és informatikai vonatkozásait.

A regisztrálók, jelentkezők folyamatos információt kapnak!

Elérhetőségek
Fodor Zoltán
CW Akadémia - Szakmai konferencia mail
Telefon: 06/30/600 31 26

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A Project029 Magyarország Kft. közleménye
Bezár