Hirdetés
. Hirdetés

Vaio VGN-UX50: új kéziszámítógép a Sony-tól

|

Május végén mutatta be a Sony új PC kéziszámítógépét a Vaio VGN-UX50-et.

Hirdetés

Az egyelőre csak Japánban forgalmazott gép ára 1550 dollár, a mérete 15 x 9,5 x 3,8 cm, a tömege pedig 520 gramm, képernyőjének az átmérője 4,5 hüvelyk (11,25 cm), a készülék felbontása pedig 1024x600 képpont. A számítógép motorja az 1 GHz-es U1300 Intel Core Solo processzor, mely fél GB RAM memóriával dolgozik, a háttértároló egy 30 GB-os SATA merevlemez. Rendelkezik WLAN (802.11a/b/g) és Bluetooth kapcsolattal, ezen kívül CF és Memory Stick memóriakártyát is tud fogadni. A Sony szerint egyetlen akkumulátorfeltöltéssel működési ideje 3,5 óra. Bár szoftver nincs benne az említett árban, a Sony a Windows XP Home operációs rendszert ajánlja hozzá.

A külön kapható portreplikátorral az interfészek három USB, egy FireWire és egy Ethernet porttal, valamint egy külső monitorcsatlakozóval bővülnek.
A videotelefonálás, illetve a videokonferencia támogatására két beépített webkamerája is van, egy elöl, egy pedig a hátoldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.