Hirdetés
. Hirdetés

Vakfoltmentes otthoni hálózat

|

A hálózati kommunikációs eszközöket gyártó tajvani Zyxel bevezette a Multy X háromsávos AC3000 otthoni WiFi Mesh rendszert, amelynek célja a vakfoltok teljes eltüntetése és a gyors, megbízható wifi-lefedettség elérése az otthonokban.

Hirdetés

A Multy X a WiFi Mesh hálózati technológiával megszünteti a nagyon gyakran megjelenő wifi vakfoltokat az egész házban: az új rendszer használatával a hálózati eszközök automatikusan csatlakoznak a legközelebbi Multy X csomóponthoz, és ezzel lehetővé teszik a szabad adatáramlást. A hagyományos hálózatokkal ellentétben - amelyek gyakran elveszítik a sebességet és a sávszélességet a bonyolult csatlakozási folyamatokban - a Multy X csomópontok egyetlen hálózatként működnek, és teljes sávszélességet, valamint sebességet biztosítanak a csatlakoztatott eszközök számára.

Hirdetés

Könnyen vezérelhető, applikáció-alapú telepítés: A Multy X felhasználói menedzselését egy egyszerű, intuitív okostelefonos alkalmazással oldották meg. Az applikáción keresztül a felhasználók könnyedén hozzáadhatnak és kezelhetnek olyan funkciókat, mint a szülői felügyelet, a vendéghálózat vagy az Alexa-hangvezérlés. Mindössze néhány perc alatt beállíthatják a hálózatot, átengedhetik az aktuális firmware-frissítéseket, a vendégeknek ideiglenes wifi-hozzáférést hozhatnak létre, vagy szüneteltethetik azt a nemkívánatos felhasználók körében.

A Multy X az egyszerűségről és a teljesítményről szól: A Multy X teljes sávszélességet biztosít a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávokon csatlakoztatott eszközök részére is. A MU-MIMO-támogatás, amellyel egyszerre több eszköz egy időben, a lehető leggyorsabban csatlakozhat, tovább javítja a felhasználói élményt.

- A Multy X az egyszerűségről és a teljesítményről szól - mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője. - Elegáns és egyszerű megjelenésével jól illeszkedik a belső terekbe, de a szép külső ne tévesszen meg senkit: a karcsú design mögött igen komoly hálózati megoldás rejlik - tette hozzá.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.