Hirdetés
. Hirdetés

Vállalkozói pályázatokat ajánl a Pénzügyminisztérium új mobilappja

|

Ha szeretnénk mindig képben lenni, hogy vállalkozásunk számára milyen anyagi források nyílnak meg, akkor érdemes lehet letölteni a GINAPP-ot.

Hirdetés

A kormány gazdaságvédelmi akciótervének része hogy egy olyan alkalmazást bocsásson a vállalkozások rendelkezésére, melyen keresztül azok könnyen értesülhetnek arról, hogy milyen pályázati lehetőségek állnak nyitva számukra. Ezért készült el a GINAPP, mely a pénzügyminisztérium szerint minden szükséges funkcióval rendelkezik, amire szüksége lehet a vállalkozóknak.

Hirdetés

A GINAPP-on keresztül a GINOP (Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program) minden kiírásáról részletesen informálódhatnak azok, akik letöltik az alkalmazást. Ezen felül az applikáció értesítést küld, ha új pályázat került kiírásra, valamint esetlegesen felmerülő kérdéseinket is feltehetjük az ügyfélszolgálatnak. Az új fejlesztésről Varga Mihály pénzügyminiszter egy videóban számolt be:

A videó végén a pénzügyminiszter hangsúlyozza, hogy a koronavírus miatti gazdaságvédelmi intézkedések a következő hónapban folytatódnak, tehát érdemes lehet letölteni az alkalmazást, ha értesülni szeretnénk az újonnan kiírt pályázatokról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.