Hirdetés
. Hirdetés

Vége a Search Monkey-nak

|

A Yahoo! a Microsofttal kötött kereső-megállapodás értelmében áttelepül a Bing rendszereire, ezért október elsejétől nem támogatja tovább a külsős programozók számára kidolgozott fejlesztői platformot.

Hirdetés

A Yahoo! a Microsoft Bing keresőjébe történő migráció megkezdésével párhuzamosan, úgy döntött, nem támogatja tovább a független fejlesztők számára létrehozott Search Monkey-platformot. A megoldást 2008 májusában indította el a vállalat. Segítségével cégen kívüli programozók is létrehozhattak olyan alkalmazásokat, amelyek javították a kereső találati pontosságát. A vállalat keddi bejelentése szerint október elsejétől a platform valamennyi fejlesztői eszközével és alkalmazás-portfóliójával egyetemben ?lekerül" az internetről.


?A fent részletezett változások eredményeképpen a third party alkalmazások és szolgáltatások a továbbiakban nem lesznek elérhetőek a Yahoo találati oldalán keresztül" - írta Natasha Fattedad, a vállalat termékmenedzsere.

A tervek szerint a Yahoo egyesült államokbeli és kanadai keresőoldalai már ezen a héten átállnak a Bing motorjának használatára; a két cég tavaly kötött tíz évre szóló együttműködési megállapodást.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.