Hirdetés
. Hirdetés

Véget ér a Vista SP1 támogatása

|

Másfél hónap múlva, július 12-én ér véget a Windows Vista 1. szervizcsomagjának (SP1) a támogatása.

Hirdetés

Azok a Windows verziók, amelyek támogatása megszűnik, nem kapnak több programfrissítést a Windows Update szolgáltatáson keresztül. Ez vonatkozik azokra a biztonsági frissítésekre is, amelyek célja, hogy a számítógépet megóvják az ártalmas vírusoktól, kémprogramoktól és a személyes adatok eltulajdonítására alkalmas egyéb kártevőktől. Aki számítógépét még a támogatás befejeződése előtt frissíti, gondoskodhat arról, hogy az naprakész maradjon, és megkapja a szükséges és ajánlott biztonsági frissítéseket.

A Microsoft újabb operációs rendszerére, de legalábbis újabb szervizcsomagokra való frissítést javasolja a program használóinak. Annak, aki nem tervezi az átállást, a Microsoft a legfrissebb, 2. szolgáltatáscsomag telepítését javasolja, hogy a biztonsági frissítéseket és programfrissítéseket továbbra is megkapja számítógépére.

Aki a Windows Vista SP1-es verzióját használja a támogatási időszakok lejártát követően is, annak számítógépén a Windows a megszokott módon fog elindulni és működni., de rendszerfrissítések hiányában sebezhetőbb lehet az újonnan megismert biztonsági réseken keresztül érkező esetleges támadásokkal szemben. További információ a cég honlapján található, itt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.