Hirdetés
. Hirdetés

Végleg a Belkiné a Linksys

|

Külön márka marad a Linksys, és a garanciával sem lesz probléma.

Hirdetés

A Belkin bejelentette, hogy befejeződött a Linksys felvásárlása a Ciscótól. A Belkin eredetileg január végén kezdett érdeklődni a márka iránt, kevesebb mint két hónappal ezután pedig már a magáénak mondhatja. A jövőben a Linksys megoldásait, routereit és Smart Wi-Fi portfólióját a Belkin üzemelteti, azonban teljesen külön márkaként és termékcsaládként. A Cisco Connect Cloud, aminek a segítségével a felhasználók az otthoni hálózatokat kezelhetik egy Smart Wi-Fi routerrel, szintén elveszíti a nevéből a Cisco szót. 

A Cisco anno még 2003-ban vásárolta fel a Linksys-t 500 millió dollárért, és megtartotta a márkanevét. Azóta otthoni hálózati megoldások keretében kínáltak termékeket, főként az E és az EA szériával. Az EA széria a Cisco Connect Cloudot is biztosította a felhő-alapú megoldások és harmadik féltől származó appok használata miatt.

A Belkin nem olvasztja be a Linksys termékeket a saját portfóliójába, és a garanciával sem lesz gondja a felhasználóknak, ugyanis ezeket változatlan formában és úton kezeli a Belkin. Ezzel a gyártó igen zsúfolt piacon lesz nagy szereplő, a D-Link, a Netgear, az ASUS, a Trendnet és a TP-Link mellett. Mivel a Belkin nincs jelen a tőzsdén, ezért az üzlet részleteit nem tárták a nyilvánosság elé.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.