Hirdetés
. Hirdetés

Végre egy jó hír az októberi Windows 10-ről!

|

A Microsoft elkészült a kritikus hiba kijavításával, néhány napon belül újraindul a frissítés kibocsátása.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft október elején kezdte meg az őszi Windows 10 frissítést kibocsátását, de egy felhasználói fájlok törlését eredményező kitikus hiba miatt néhány nappal később visszavonta a szoftvert.

A letöltési lehetőség gyors befagyasztása miatt viszonylag kevés kárvallottja volt a hibának, és közben a Microsoft kidolgozta a javítást, amit a betekintő program résztvevői teszteltek.

A hírek szerint a tesztelés a végén jár, és néhány napon belül - valószínűleg még október folyamán - újraindulhat a frissítés kibocsátása.

Korábban hasonlóan járt a cég a tavaszi frissítéssel. A Windows 10 April 2018 Update kiadását az utolsó pillanatban fújták le egy kritikus hiba matt, és a Microsoft végül csak április 30-ától engedte meg az új változat letöltését.

Ugyanakkor a Microsoftnak a súlyos hibákon kívül még számos apróbb probléma kijavításával is foglalkoznia kell. Ilyen például az a fájlfelülírási hiba, amely a hírek szerint számos rendszert érint. Ezt és a többi kisebb hibát a kumulatív frissítések fogják orvosolni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.