Hirdetés
. Hirdetés

Végre egy LG mobil, amire jó ránézni!

|

A Velvet komoly formai irányváltást tükröz.

Hirdetés

Hirdetés

Az LG okostelefonos üzletága évek óta csak vergődik: az unalmas, ötlettelen hardver, az idejétmúlt szoftver és a lassú frissítések nem javítják a márka vonzerejét.

A legújabb "zászlóshajók", a G8X ThinQ és a V60 ThinQ a két képernyős, összehajtható mobilok iránti érdeklődést próbálták meglovagolni, de nem fordították meg a gyártó szerencséjét.

A most videón bemutatott Velvet viszont új irányt képvisel, és azt mutatja, hogy az LG formatervezői mintha felébredtek volna Csipkerózsika-álmukból.

Az új mobil a fém és az üveg tökéletes egységét képviseli, és nagyon mutatós rajta a "könnycseppes" kameraelrendezés.

A videóról az is kiderül, hogy a Velvet három, egymás alatt elhelyezett kamerát kap, és más LG mobilokhoz hasonlóan lesz rajta egy dedikált Assistant gomb, valamint az USB-C kapu mellett egy jack aljzat is a fülhallgató csatlakoztatásához.

A hírek szerint egyébként a mobil Qualcomm 865 helyett Qualcomm 765 lapkára épül majd, ami szintén támogatja az 5G-t, és a teljesítménye is rendben van, viszont valamivel olcsóbb.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.