Hirdetés
. Hirdetés

Végre tényleg kapható a Samsung összehajtható mobilja

|

Elsőnek Dél-Koreában kezdték meg a terjesztését, de szeptember közepén több európai országban is piacra kerül az izgalmas újdonság. Nálunk sajnos még várni kell rá.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsung szeptember 6-án megkezdte Dél-Koreában a Fold terjesztését, és nemsokára Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban is kapható lesz az eszköz. Magyarország egyelőre nincs a listán.

Két színváltozatból ("kozmoszfekete" és "űrezüst") lehet választani, és néhány országban egy 5G-kész verzió is forgalomba kerül.

A Galaxy Fold a Samsung első összehajtható modellje. Belső, összehajtható képernyője egy 7,3 hüvelykes Infinity Flex, kívülre kisebb méretű, 4,6 hüvelykes HD+ Super AMOLED képernyő került. A tokban 7 nanométeres Exynos processszor, 12 gigabájt RAM és  512 gigabájtos tároló rejtőzik.

A kétezer eurós csúcsmobilt az áprilisi újságírói tesztkörök után kissé áttervezték, mert problémák merültek fel a konstrukció megbízhatóságával kapcsolatban. Az új változat most valóban strapabíróbbnak tűnik.

A Samsung szerint a fogyasztók kedvelik a nagyobb kijelzőket, és a Galaxy Fold legfőbb ütőkártyája, hogy újszerű kialakítása révén a kényelmes hordozhatóság beáldozása nélkül tud hatalmas képernyőt biztosítani az erre fogékonyaknak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.