Hirdetés
. Hirdetés

Végtelen történet - már megint akku-visszahívás

|

A látszat ellenére nem egy régebbi cikk keveredett ide, hanem újra notebook-akkumulátorokat hívnak vissza. Az érintett ezúttal a Toshiba, a bűnös pedig ismét a Sony.

Hirdetés

Lassan írhatnánk egy cikk sablont, ami a noteszgép akkuk visszahívásához, hogy csak az érintett cégeket, típusokat és mennyiségeket cseréljük benne. A tavalyi, az egész iparágon keresztülhúzódó, 9,6 millió darab battériát érintő akkucsere ügyre mindannyian emlékszünk, de az idén is voltak már hasonló esetek. Márciusban a Lenovo Sanyo akkukat, áprilisban az Acer Sony akkukat hívott vissza, de a Toshiba idén most másodszor érintett. Júliusban már visszarendeltek 10 000 akkut, melyeket a Sony gyártott, éppen úgy, mint a most érintett nagyjából 1400 darabot is.

A júliusi visszahívást is beleértve, a teljes lista az érintett Toshiba modellekről:

Portege M300, M400/M405, S100/S105, Qosmio G35, Satellite A50, A100/A105, R10/R15, R20/R25, U200/U205, Tecra A2, A7, M3, M4, M5, M6, M7, S3.

Nézzen Ön is robbanó, lángoló laptopokat! Kettő a YouTube-on található számos hasonló videó közül.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.