Hirdetés
. Hirdetés

Verseny fiataloknak

|

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ idén is meghirdeti a <19 Szabadfogású Számítógép versenyt.

Hirdetés

A megmérettetésre 19 év alatti fiatalok jelentkezését várják. A pályázók október 13-ig küldhetik be műveiket: képet, rajzot, videót, animációt, honlapot, játékot, zenét, szoftvert, hardvert, azaz bármit, amit számítógéppel készítenek. A beérkező műveket képző-, videó- és zeneművészekből, informatikusokból és tanárokból álló zsűri bírálja majd el. A grémium tagjai: Szegedy-Maszák Zoltán médiaművész, a Magyar Képzőművészeti Egyetem rektorhelyettese, Pásztor Erika Katalina építész - médiaművész , Palócz István informatikai tanácsadó - tanár, Szörényi Beatrix médiaművész, Bereznyei Róbert - művésznevén Tigrics - elektronikus zenész, Pohly Ferenc és Muráti Ákos a 2003-as verseny fődíjas nyertese.

A legjobbnak ítélt 20 alkotásból megrendezett kiállítás december 5-14. között lesz látható a Design Terminálban, a Deák téren. A nyilvános bemutatkozási lehetőség mellett a díjazottak nagy értékű nyereményeket is kapnak, például ösztöndíjat, notebookot, Microsoft Xbox játékkonzolt és szoftvereket, internet-hozzáférést, mobiltelefonokat és további ajándékokat.

A C3 Alapítvány <19 Szabadfogású Számítógép címmel 2003 óta évente szervez versenyt 19 év alatti, az informatika iránt érdeklődő fiatalok számára. Az elmúlt öt évben közel 3500 nevező 4000 pályázattal jelentkezett a Magyarországon egyedülálló versenyre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.