Hirdetés
. Hirdetés

Veszélyben lehetnek a Windowst használók a javítások csúszása miatt

|

A februári foltok is a márciusiakkal együtt érkeznek. A magyarázat több, mint gyanús.

Hirdetés

A Microsoft bejelentése, miszerint a februári javításait a márciusiakkal együtt adja ki, sok szakértőnél kivágta a biztosítékot.

Nehezen indokolhatóan tartják az egyhónapos csúszást, ami egyrészt növeli a felhasználók veszélyeztetettségét, másrészt bizonytalanságot kelt a nagyvállalatoknál. A nagy cégeknek ugyanis jó előre tudniuk kell, mikor érkeznek a szoftverek, hogy megtervezhessék a sok ezer szerveren és munkaállomáson történő telepítést és tesztelést.

Ez az oka annak, hogy a nagy szoftverfejlesztők szigorúan ütemezik javításaikat. A Microsoft, az Adobe, a SAP és más cégek minden hónap második keddjén adják ki a foltokat: a szakmában ezt a napot a Frissítések Keddjének is nevezik.

A Microsoft most azt ígéri, hogy a februári adagot a következő ilyen kedden, március 14-én teszi hozzáférhetővé.

Nem világos, mi okozta a csúszás. A Microsoft közleménye valamilyen utolsó pillanatban fellépő problémára utal, de a szakértők ezt  fenntartásokkal fogadják. Ha ugyanis egyetlen folttal lett volna baj, attól a többi még nyugodtan kijöhetett volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.