Hirdetés
. Hirdetés

Vezeték nélküli munkahelyek

|

Ígérete szerint Magyarország legmodernebb munkahelyét kezdte el építeni Törökbálinton a Pannon. HSDPA és Wi-Fi is lesz az új helyen.

Hirdetés

Kinőttük a régi, budaörsi székházat, ezért költözni kellett - jelentette be Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. Az új Pannon székház Törökbálinton épül, az új irodaházat a cég szerint a természetközeliség, emberközpontúság és a legmodernebb technika alkalmazása jellemzi. A mobilszolgáltató saját erejéből építi fel az új irodát, a telket a törökbálinti önkormányzattól vásárolták.

A székházat az egybenyitott munkaterületek jellemzik, ahol a munkatársak helye nem állandó, hanem a feladattól függően változik. A székházban mindenkinek noteszgépe lesz. Huszlicska József műszaki vezérigazgató-helyettes szerint igyekeznek eleve már HSDPA chippel ellátott laptopokat vásárolni, de ha ez nem sikerül, akkor az adatkártyákat használják. Az iroda területén és körülötte állandó Wi-Fi ellátottság lesz, hiszen a mobilhálózat nem bírná 1300 ember egyidejű internetezését. A mobilinternetet a távmunkában dolgozók tudják igazán hatékonyan kihasználni.

szekhaz_big_4.jpg

Távmunka a papírmentes irodában

Az új irodaházban kevesebb irodai hely lesz, mint ahány alkalmazott dolgozik a Pannonál, hiszen a cég számításai szerint többen távmunkában fognak dolgozni, nem lesz minden alkalmazott egyszerre bent az irodában. Az új székházban papírmentes irodát szeretnének kialakítani, ezért elektronikus dokumentumkezelési rendszert vezettek be. Huszlicska József szerint a legtöbb új technológiát már most is tesztelik, hogy ne kelljen a költözés stresszével együtt az alkalmazottaknak az új technológiák megtanulásának nyűgét is elszenvedni.

A székház a törökbálinti Égett-völgy nyolc hektáros területén várhatóan a jövő év végéig épül fel, az építkezés idén májusban kezdődik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.