Hirdetés
. Hirdetés

Vezetőváltás a Central Europe On-Demand élén

|

A regionális felhőszolgáltató vezérigazgatói teendőit mától William Szentágotay látja el. Elődje, a cég egyik alapítója máshol folytatja szakmai karrierjét.

Hirdetés

A Central Europe On-Demand szerdán jelentette be, hogy William Szentágotay váltja Budafoki Róbertet a cég vezérigazgatói székében. Szentágotay több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a Közép-Kelet európai telekommunikációs iparágban, kinevezése „a cég stratégiai finomhangolásának részét képezi" - olvasható a vezetőváltás kapcsán kiadott közleményben.

"Örömmel veszem át a CE On-Demand vezetését, hogy a vezetőséggel együtt valóra váltsuk közös elképzeléseinket és terveinket. 2.0-ás stratégiánk továbbra is nagy hangsúlyt fektet majd a szervezet tökéletes működésére, a regionális terjeszkedést és partnereink minőségi kiszolgálását leginkább szem előtt tartva" - nyilatkozta az új CEO.

Szentágotay kinevezésével egy időben Budafoki Róbert, a cég egyik alapítója lemondott vezérigazgatói pozíciójáról, és a cégen kívül folytatja karrierjét. A CE On-Demand másik alapítója, Kovács Viktor továbbra is a Befektetői Tanács Elnöke és a cég Kereskedelmi Igazgatója marad.

"Köszönettel tartozunk Róbertnek, amiért szerepet vállalt ennek a nagyszerű cégnek a létrehozásában, és minden jót kívánunk neki további karrierjéhez. Az elmúlt három évben a CE On-Demand a régió vezető felhő szolgáltatójává vált, 11 országban vannak ügyfeleink és partnereink, melyek közül 20, főként telekommunikációs cég, saját márkás termékként értékesíti szolgáltatásainkat immár több mint 700 000 felhasználónak. Róbert sokat tett annak érdekében, hogy eredeti elképzeléseink valóra váljanak, most pedig izgatottan várjuk, Bill hogyan veszi át a kormányzást, és használja ki mindazokat a lehetőségeket, melyek előttünk állnak" - mondta Kovács Viktor.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.