Hirdetés
. Hirdetés

Videó: a Microsoft múzeuma

|

A Channel 9 által készített felvétel segítségével beleshetünk a redmondi szoftvercég saját archívumába.

Hirdetés

Amy Stevenson meglehetősen különleges munkát végez. A szakember ugyanis a Microsoft archívumának a kurátora, így a feladata nem más, mint megőrizni a 36 éves szoftvercéghez kötődő emblematikus tárgyakat. Az irodájába csak meglehetősen ritkán lehet bejutni, ám a Microsofthoz közel álló Channel 9 csapatának sikerült egy interjút készíteni Amy Stevensonnal, aki több a redmondi szoftvercéghez köthető, a számítástechnikai hőskorához tartozó érdekes ereklyét is bemutat a videón (megtekintéséhez telepített Silverlight modul szükséges).

 



Sőt a Channel 9 sorozatából például azt is megtudhatjuk, hogy a Microsoft alkalmazottjai hol ebédelnek, és hogy mivel érkeznek munkába.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.