Hirdetés
. Hirdetés

Videó: androidos HTC

|

Teljesen megújult felhasználói felületet kapott a HTC Google Android alapú okostelefonja, a HTC Hero.

Hirdetés

Az új kezelőfelület lehetővé teszi a felhasználónak, hogy saját képére szabja telefonját, és a számára fontosnak tartott funkciógombot. Ezzel Wi-Fi csatlakozást, időjárás-előrejelzést, a Twitter bejegyzéseket vagy a Facebook profilok státusát figyelő alkalmazást tehet ki a nyitóoldalra. Ráadásul nemcsak a nyitóoldalt lehet testre szabni, hanem további képernyők tucatjait is.

Ez a szoftver, amely a HTC Sense nevet kapta, a gyártó új generációs mobil telefonjain lesz elérhető, ennek első tagja a HTC Hero.


A telefon 3,2 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, 5 megapixeles kamerája van és GPS-szel is felszerelték.
Újítás a telefonban, hogy ujjlenyomat-mentes képernyőt és teflonbevonatú vázat kapott. A HTC korábbi készülékein túlzott mértékben megragadtak az ujjlenyomatok, de a cég szerint ezt a problémát most sikerült megoldania. A teflonbevonat tartósságot és bársonyosabb tapintást hivatott adni a készüléknek.

Az okostelefon júliustól Európa-szerte elérhető lesz. Az ázsiai piacon még a nyáron, Észak-Amerikában pedig később, de még az év folyamán szintén forgalomba kerül a HTC Hero.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.