Hirdetés
. Hirdetés

Videó: Nokia E75 és BlackBerry Bold

|

Két QWERTY-billentyűzetes, Push-mailt támogató készülék járt a nonstop Mobilnál, laptársunk pedig részletes bemutató videót készített róluk.

Hirdetés

A Nokia régi motoros az üzleti mobilok piacán; a BlackBerry úgyszintén, csak éppen Európában az elmúlt pár évben nem voltak annyira előtérben a RIM készülékei. A korai BlackBerryk alapvetően a mobil e-mail megoldásra fókuszáltak, ezeket a modelleket telefonként nem lehetett igazán jól használni. A gyártó legújabb készülékei (például a Bold) viszont már minden tekintetben felveszik a versenyt a finnek megoldásaival, népszerűségüket pedig az is jelentősen megdobta, hogy az USA újdonsült elnöke is ilyet használ. A Nokia E75 az aprólékosan felépített és kidolgozott E-széria legújabb tagja. Talán nem tartozik a tökéletes darabok közé, de az vitathatatlan, hogy technikailag első osztályú. Az oldalra kicsúsztatható QWERTY billentyűzet újdonság a gyártótól, mint ahogy az is, hogy segítségével a készülék képes az e-mailek azonnali fogadására. A többi részlet a videóban...


- forrás: nonstop Mobil -

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.