Hirdetés
. Hirdetés

Videotelefonálásra is alkalmas okosóra gyerekeknek

|

Nem kell feltétlenül okostelefon ahhoz, hogy egy szülő folyamatosan tudjon a kisgyerekéről, és kapcsolatban maradjon vele: a Telekom által forgalmazott gyerek okosórájával biztonságban tudhatjuk a csemetét, szükség esetén pedig videotelefonálhatunk is vele.

Hirdetés

Sokan nem szívesen vesznek 6-12 éves gyermeküknek okostelefont, mert ők még nem tudnak vigyázni rá, illetve a szülő nem tudja megfelelően kontrollálni a gyermek tevékenységét az online térben.

Hirdetés

A gyerek okosóra segítségével mindez kiküszöbölhető: a szülők okostelefonjára telepített, a gyerek okosórájával összehangolt applikációval beállítható, ki hívhatja a gyermeket, kit hívhat fel ő, kivel válthat üzenetet, ahogyan az is, kit hívjon az eszköz, ha a gyereknek segítségre van szüksége. Folyamatosan nyomon követhető vele a gyermek földrajzi pozíciója, sőt, azokat a területeket is kijelölhetjük, ahol a gyermek alapesetben mozogni szokott. Így az okosóra azonnal üzenetet küld a mobilunkra, ha a gyermek elhagyta a "biztonsági zónát". A készülék alkalmas segélyhívásra is, vészhelyzet esetén a gyermek egyetlen gombnyomással tudja riasztani szüleit.

"A gyermekek és a szülők biztonságérzetében meghatározó motívum az igény szerinti kapcsolattartás, amihez egy rendkívül praktikus eszközt, és az országosan elérhető mobilhálózatunknak köszönhetően lényegében egy digitális kapcsot biztosítunk"- mondta Pereszlényi Zoltán, a Telekom marketing és értékesítés menedzsment igazgatója. "Sokszor egy képüzenet vagy egyetlen emoji is elég, hogy tudjuk, minden rendben, gond esetén pedig a kicsik egyetlen érintéssel tárcsázhatják a szüleiket, akár videóhívással is" - tette hozzá.

"A biztonsági szempontból bevizsgált, videotelefonálásra is alkalmas gyerek okosóra ára az ajánlott Telekom Mobil S + Net Alap (1GB) előfizetés mellé 22 havi részletre 0 Ft kezdőrészlettel 890 Ft / hó, egy összegben 19 580 Ft. Online vásárlás esetén az ajánlott Telekom Mobil S + Net Alap (1GB) előfizetés mellé most extra kedvezménnyel mindössze 9020 Ft. Előfizetés nélkül, vagy feltöltőkártyás (Domino) előfizetéssel 39 820 Ft."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.