Hirdetés
. Hirdetés

Világbajnok teljesítmény a status quo őrzőitől nem remélhető áron

|

Új mérföldkőhöz érkezett ThinkSystem DS sorozatú tárolóival a Lenovo. A teszteredmények ismét teljesítmény- és gazdaságossági világrekordról szólnak.

Hirdetés

Egyre-másra gyűjtik be a benchmark-rekordokat a Lenovo ThinkSystem családba tartozó szerverek, tárolók és hálózati megoldások a júniusi Transform bejelentés óta. Az új szerversorozat nem kevesebb, mint negyvenkét teljesítményrekordot döntött meg a vezető benchmark-szervezetek értékelése szerint. Ezt a sikert fejelték meg egy újabbal a ThinkSystem DS sorozatú tárolók, amikor első helyet értek el a Storage Performance Council SPC-1 v3 tesztjén ár/teljesítmény kategóriában (lásd: www.tpc.org, www.spec.org és www.stacresearch.com).

A transzformáció eszköztára
Forradalom, az intelligens transzformáció kellős közepén vagyunk. Manapság, amikor a sokoldalú és örökké változásban lévő adatkezelés világában megoldást keresnek, a felhasználók hatalmas adatbázisok, kamerás megfigyelőrendszerek, nagy számítási teljesítményű HPC-berendezések adatainak tárolására és archiválására alkalmas tárolókat igényelnek. E feladatok mindegyikénél elvárás a tárolómegoldással szemben a nagy teljesítmény és a megbízhatóság, egyes hagyományos szállítók azonban gyakran drága, ám nem feltétlenül szükséges funkciókkal tetézik ezeket a képességeket.

Hirdetés

Minthogy az újítás útjában álló hagyományos architektúrát mellőzik, a Lenovo tárolói, köztük a DS sorozat tagjai alapjaiban változtatják meg az ezen rendszerek gazdaságosságáról alkotott elképzeléseket, mert a nélkülözhetetlen funkcionalitást és a kiemelkedő teljesítményt a hagyományos rendszerekénél jelentősebb alacsonyabb árral párosítják. A DS sorozat úgynevezett Rapid Technology-megoldásai, mint a Rapid Data Placement Engine és a Rapid RAID Rebuild gondoskodnak a nagy teljesítményről és a magas rendelkezésre állásról minden flash tárolóban és hibrid SAN-os tárolóegységben.

Háromféle teljesítménykategóriát képviselnek a sorozat tagjai, a DS2200, a DS 4200 és a DS 6200, így számos adatintenzív feladatnak megfelelően lehet közülük választani az adatbázisok kezelésétől a háttérmentések, archiválások, médiafolyamok és a részlegszintű nagy számításigényű alkalmazások kiszolgálásáig, de akár a kis- és középvállalatok, nagyvállalatok OpenStack infrastruktúrájának alapjául is szolgálhatnak.

Ár/érték kimaxolva
A legutóbbi benchmark-eredmény messzemenően igazolja, hogy a tárolási teljesítmény igenis lehet megfizethető, és megerősíti a Lenovo azon meggyőződését, hogy az ügyfelek érdekében meg kell törni a hagyományos, öröklött rendszerek által fenntartott állapotokat. Azon vevők és ügyfelek számára, akik minden erre költött fillérükért maximális teljesítményt szeretnének látni, a DS sorozat a rendkívüli rugalmasságot, az input/output műveletek számában megmutatkozó hatalmas teljesítményt és magas rendelkezésre állást testesíti meg - és még csak nem is aranyáron.

Ha többet szeretne tudni a ThinkSystem DS sorozatról vagy a Rapid Technology részleteiről, látogasson el a Lenovo ThinkSystem DS sorozat honlapjára vagy tekintse meg a készülékeket bemutató videót.

AZ SPC DIÓHÉJBAN
A Storage Performance Council (SPC) nonprofit szervezet küldetése a tárolóberendezések referenciaindex szerinti összehasonlítása, a mérési módszertan meghatározása, szabványosítása, terjesztése, az objektív, igazolható teljesítményadatok publikálása a gyártók és ügyfeleik körében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.