Hirdetés
. Hirdetés

Világrengető iPhone-nal jön ki az Apple

|

Nem a tudása, hanem az ára lesz lehengerlő. A gyártó reményei szerint viszik majd, mint a cukrot.

Hirdetés

 

Hirdetés

Az Apple három különböző iPhone modellt dob piacra még az idén, és lesz köztük egy LCD panellel felszerelt olcsóbb változat is, amelyet a cég a prémiumkategóriás eszközök megfizethető alternatívájának szán.

Eredetileg mindenki azt várta, hogy az Apple egyenlő arányt tart az OLED és LCD változatok között, mára azonban kiderült, hogy a gyártásban az olcsóbb kategóriás eszközök kerülnek túlsúlyba.

A Wall Street Journal értesülései szerint az Apple nagyon sokat vár az LCD-s iPhone-tól, és csúcsra akarja járatni gyártókapacitásait, hogy kielégíthesse a remélt hatalmas keresletet.  A cég ugyanakkor még legalább egy évig árulni akarja a korábbi modelleket, tehát az iPhone 7-et és az iPhone 8-at is, hogy ezekkel is a megfizethető ártartományba eső kínálatát bővítse.

Az olcsó, 6,1 hüvelykes LCD kijelzős iPhone mellett jön az iPhone X utóda, valamint az iPhone X Plus névre hallgató csúmodell: mindkettő Samsung gyártmányú OLED képernyővel kerül piacra.

A Samsung 2018-ban is a cég kizárólagos kijelző-szállítója marad, mert kizárólag ő tudja kielégíteni az Apple magas elvárásait.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.