Hirdetés
. Hirdetés

Viselhető eszköz az émelygés (pl. tengeri betegség) elkerülésére

|

A Neurowave nevű csuklópánt az émelygést blokkoló ideget stimulálja impulzusokkal.

Hirdetés

Az utazási betegség (tengeri és légi betegség) nagyon kellemetlen tud lenni, amit általában gyógyszerek beszedésével igyekeznek elkerülni az érintettek. A Reliefband Technologies a Las Vegas-i CES kiállításon mutatta be Neurowave elnevezésű viselhető eszközét, amely azt ígéri, hogy pirulák beszedése nélkül is megszabadít minket a rossz érzésektől. A csuklón hordható berendezés úgynevezett neuromodulációt használ, vagyis impulzusokat küld a csuklónk alsó részén elhelyezkedő egyik idegnek, amely ennek hatására blokkolja a gyomrunk émelygését. A Neurowave-nek jó hasznát vehetik a reggeli émelygésüket megszüntetni kívánó terhes nők és a virtuális valóság headsetek használata közben émelygést tapasztalók is.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.