Hirdetés
. Hirdetés

Visszakerült a reklámblokkoló az Android áruházba

|

Az Adblock Fast csak a Samsung böngészőjével fut, de azzal nagyon hatékonyan.

Hirdetés

Egy héttel azután, hogy a Google eltávolította alkalmazásboltjából az Adblock Fastot, a reklámblokkoló ismét visszakerült a Play Store kínálatába. Ez annyit jelenti, hogy az Adblock Fastot újból használhatjuk a Samsung böngészőjével párban a reklámok kiiktatására.

A fejlesztő, a Rocketship Apps a nagy visszatérés alkalmából elmondta, hogy az Adblock Fast immár az Android 4.0-től fölfelé minden Android-változatot támogat.  Az appot a Google Playből tudjuk letölteni, de használatához telepítenünk kell a Samsung Internet Browsert is (ami csak Samsung-eszközökön fut).

A Google korábban nem részletezte a letiltás okát, és most a döntés visszavonását sem kommentálja. Az aggódók mindenesetre megnyugodhatnak: nem fenyeget a veszély, hogy a cég el akar tüntetni minden reklámblokkoló kiegészítőt a Play Store kínálatából. De abban ne reménykedjünk, hogy a szolgáltatás az androidos Chrome-ot is utoléri -- a Google, amely bevételeinek jelentős részét hirdetésekből szerzi, ennyire azért nem ellensége saját magának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.