Hirdetés
. Hirdetés

Visszatér a Dell?

|

A hírek szerint a gyártó a Foxconnal lép szövetségre, és Windows Mobile-alapú kézigépekkel jelentkezik majd.

Hirdetés

A Dell 2007 áprilisában fejezte be az Axim kézigépek gyártását, forgalmazását. Az igen jó hardverezettségéről ismert széria öt évet futott. Az Axim gépek tulajdonosai továbbra is igénybe vehették a technikai segítséget, több Dell PDA viszont nem került a piacra, és a vállalat azóta más cégek gépeit árulta weboldalán. Még tavaly felbukkantak azonban a pletykák, melyek szerint a Dell mégis visszatér a PDA-piacra, azonban már inkább GPS-es, telefonos készülékekre fókuszál. Eddig azonban mindenki azt hitte, hogy ezek a telefonok Android operációs rendszerrel lesznek felszerelve.

A PC World most arról számolt be, hogy tajvani források szerint a Dell a Foxconn Electronicsszal karöltve újra belép a kézigépek piacára, méghozzá ezúttal is a Windows Mobile-t választva. Mióta a Dellnél tevékenykedik Ron Garriques, a Motorola korábbi elnöke, azóta a vállalat átszervezéseket folytat a PDA-készülékek miatt. Állítólag a Dell felgyorsította ezeket a folyamatokat, a piaci változásokra reagálva; ezek közül az egyik legjelentősebb, hogy az Acer felvásárolja az E-Tent.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.