Hirdetés
. Hirdetés

Viva CES Vegas!

|

Talán nem véletlen, hogy a CES-t Las Vegasban tartják. Most összegyűjtöttünk egy csokorra való videót a sajátságos hangulatú újdonságokról.

Hirdetés

Nem szabad elfelejteni, hogy bár az IT ipar seregszemléje is, a CES-ből az első két betű a Consumer Electronics-ot, azaz szórakoztató elektronikát jelenti. Ebbe pedig elég sok minden belefér. A "Pimp my Ride" stílusban átalakított autókban bemutatott hifin nincs is mit csodálkozni, oda valók. De azért vannak vadhajtások.

Az egyik kedvencünk - igaz még tavalyról - az a cég volt, akik olyan asztali lámpákat készítenek, melyek az alattuk elhelyezett autómodell eredeti motorhangján brummognak és dudálnak.



Az éneklő robot-Elvistől egyenesen kitört volna minket a frász, ha egy sötét szobában futunk vele össze.



A DVD-lejátszóval, memóriakártya olvasóval egybeépített R2D2 kivetítőt viszont mindannyian szeretnénk! Az USA-ban majd a nyáron jelenik csak meg, az ára pedig még ismeretlen.





A kétoldalas elektromos fogkefe inkább emlékeztet egy rafinált kínzóeszközre, mint testápolási kellékre, de ez valószínűleg keveseket fog zavarni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.