Hirdetés
. Hirdetés

Vízálló, strapabíró androidos mobil

|

A nagy kapacitású akkumulátorral ellátott Strongphone G7 por- és vízálló, ergonomikus gumifelülettel és fémlemezekkel rendelkezik a torziós szilárdság növelése érdekében, így bármilyen kültéri tevékenységhez alkalmas. Emellett megfelel a legújabb okostelefonokkal szemben támasztott követelményeknek is.

Hirdetés

Az EVOLVEO StrongPhone G7 azok számára készült, akiknek olyan okostelefonra van szükségük, amely strapabíró, és nem árt neki a víz, a por, vagy a sár. Ez a készülék rendelkezik az IP68 tanúsítvánnyal, tehát ellenáll a pornak és 1,5 méterig vízbe merítve 30 percig vízálló. A telefon ergonomikusan kialakított házát gumifelület fedi, oldalait pedig a torziós szilárdság növelése érdekében fémlemezek egészítik ki, így bárhová magaddal viheted.

Hirdetés

Az Android 9.0 a nagy, 6500 mAh akkumulátorral problémamentes üzemelést biztosít akár öt napra is. Több feladat egy időben történő zavartalan végrehajtásához elegendő teljesítményt nyújt a 64-bites nyolcmagos 2.0 GHz frekvenciájú processzor, a nagy teljesítményű ARM Mali-G71 MP2 grafikus processzor és a 3 GB operatív memória. A MediaTek CorePilot technológia lehetővé teszi, hogy a processzor nyolc magjának teljes teljesítményét használd vagy akár kikapcsold a kívánt teljesítménytől függően, anélkül, hogy túl hamar lemerítené az akkumulátort. A nagy, 32 GB belső memória elegendő helyet biztosít valamennyi kedvenc alkalmazás, térképek, zenék vagy filmek számára, és microSDHC kártyával könnyen bővíthető.

A StrongPhone G7 széles betekintési szögű, 18:9 képarányú, 5,7" kijelzővel rendelkezik, amely fokozottan ellenáll a karcolásoknak és repedéseknek. Nagy méretét filmnézésre vagy akár játékra is lehet használni. A telefon 13 megapixeles fényképezőgéppel és külön expozíció gombbal rendelkező LED-es vakuval van ellátva. Emellett képes a videók Full HD minőségben történő felvételére is. A telefon praktikus kiegészítője a vezeték nélküli töltés lehetősége, így anélkül töltheted a készüléket, hogy tápkábelre lenne szükség.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.