Hirdetés
. Hirdetés

W660i - rózsavörös Walkman

|

A Sony Ericsson március közepén jelentette be a W660i Walkman telefont. A 3G-s készülék fekete és vörös színben lesz kapható.

Hirdetés

A zenetelefonok kategóriájában egy új készüléket jelentett be a Sony Ericsson, a Walkman W660i 3G-s készüléket. A klasszikus kialakítású telefon 470 normál hosszúságú dal tárolására képes eAAC+ formátumban, és fekete, valamint rózsavörös színben lesz kapható. Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója szerint ez azért fontos, mert a legfrissebb Sony Ericsson Music Monitor felmérés szerint a felhasználók manapság minden eddiginél több időt töltenek zenehallgatással - átlagosan napi 4,4 órát. A telefon memóriáját alapból egy 512 MB-os Memory Stick Micro kártyával egészítik ki, ami 1 GB-ig tovább bővíthető.

w660i.jpg

A készülék 2.0 megapixeles fényképezőgépét Picture Blogging funkcióval látták el, így az elkészített fényképeket azonnal feltölthetjük blogunkra.

A W660i készülékkel egyidőben a Sony Ericsson bejelentette az MPS-75 Snap-On sztereó hangszóró megjelenését is. Az MPS-75 egy kiváló hangminőséget nyújtó, kisméretű hangszóró, ami külön áramforrás nélkül a telefon akkumulátoráról működtethető.

A W660i Walkman telefon és MPS-75 Snap-On hangszóró 2007 második negyedévétől kerül forgalomba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.