Hirdetés
. Hirdetés

Weboldal flották - egységben az erő

|

Ha egy vállalkozás a siker útjára lép és növekedni kezd, a fejlődése magával vonja az internetes megjelenésének megerősödését, átalakulását. Ahogy terjeszkedik a cég, úgy növekszik a virtuális és a valós földrajzi térben egyaránt. Franchise hálózatok, értékesítési hálózatok esetében az offline üzletpolitikában megnyilvánuló egység nem csupán hozzáadott vonzerő, de lényegi esszenciája is a jól működő marketing kommunikációnak.

Hirdetés

Papp Csaba
Ha a növekedést célozzuk meg vállalkozásunkkal, előbb-utóbb teljes egészében át kell rajzolnunk webes jelenlétünk körvonalait. Beszéljünk kereskedelmi hálózatról, offline franchise hálózatról vagy akár kirendeltségekkel működő értékesítői hálózatról, sarkalatos kérdés, hogy az értékesítési modellben rejlő potenciált hogyan konvertáljuk a webre. Példának okért az ügynök hálózatok a weboldal flotta képzés mentén kihúzhatják a kommunikációs nehézségek méregfogát, mi több, valódi előnyöket kovácsolhatnak versenytársaikkal szemben. A pozitív irányba való törekvés egyre inkább érezhető a szegmens részéről, de sokkal lassabban reagálnak az egyes cégek az IT trendekre, mint külföldön. Ugyanazon termék vagy szolgáltatás több különböző weboldalon történő megjelenítése esetén nagyon image romboló, ha az internet irányából érkező érdeklődő azzal szembesül, hogy nincs koherens tartalom, arculat, tiszta kommunikáció. A közös nevező hiánya jelentős mértékben rombolja a kommunikáció hatékonyságát és mögötte felsorakozó vállalkozások pozitív megítélését. Ezt a hibát tehát egyetlen vállalat sem engedheti meg magának, ha hosszútávon tervez.

A weboldal flotta képzés felbecsülhetetlen mértékben megnöveli a webes jelenlétünk erejét. Amikor flotta gondozásáról beszélünk, feladataink a teljes körű webes menedzsmentre kiterjednek. - folytatja az ügyvezető. A flottaképzés mellett szóló érvek sorában első helyen kell említenünk az internetes keresőkben tapasztalható megerősödő jelenlétet. Olyan több száz weboldallal működő flották számára, mint mondjuk az értékesítői hálózatok, nem csupán ideális megoldást jelenti a centralizált háttér, de hatványozott webes jelenlétet is egyben. Az automatizáció, a megfelelő biztonsági szintek mentén történő központi tartalom és információ megosztás a sikeres működés alapja. A központi szabályozás mellett természetesen az egyes weboldalak szabadságfokát nem csorbító, kreatív kommunikációra is lehetőséget ad a flotta.

A weboldal flotta létrehozása magasabb szintre pozícionálja az adott céget. A flotta kezelése a tévhitekkel ellentétben nem ró komoly terheket az üzemeltető vállára. Ügyfeleink nagy része a személyes tanácsadás alkalmával szembesül azzal, hogy a flotta folyamatos optimalizálása és fejlesztése nem elsősorban emberi erőforrást igénylő terület, sokkal inkább struktúra kialakítás kérdése, hogy mennyire sikeresen tartjuk kézben a kezünk alatt növekvő weboldalakat. A 7even Webfejlesztő és Online Marketing Ügynökség (www.7even.hu) hosszútávon elkötelezi magát megbízói felé, így megfelelő keretet biztosítunk ahhoz, hogy erőforrásaink mindenkor rendelkezésre állhassanak.

(A szerző a 7even Webfejlesztő és Online Marketing Ügynökség ügyvezetője)

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.