Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10 appot készített az Apple!

|

Az iTunes for Windows 10 rövidesen megjelenik a Microsoft Áruház kínálatában.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft még tavaly jelentette be, hogy az Apple az iTunes Windows 10 változatának kiadásán dolgozik. A hírek szerint az iPhone gyártója elkészült az appal, amely rövidesen megjelenik a Microsoft Áruházban,

Az app érzékelni fogja a meglévő iTunes telepítéseket, az összes adatot (könyvtárakat, iOS mentéseket) zökkenőmentesen átviszi a Microsoft Áruházból letöltött változatba, és minden tekintetben úgy font kinézni, mint az, amit az Apple webhelyéről telepítettünk.

Eredetileg tavaly december 31-ére várták az új iTune kiadását, de az Apple nem készült el vele időre.

Bár a megjelenés tervezett időpontja egyelőre nem ismert, alighanem küszöbön áll,  ami jó hír a Windows 10 Redstone 4 frissítésre váró Windows 10 felhasználóknak.

Az iTunes becsempészése a Microsoft Áruház kínálatába azért is okos húzás a Microsoft és az Apple részéről, mivel az app így a Windows 10 S Mode felhasználói számára is hozzáférhetővé válik. Ez az OS elsősorban tanároknak és tanulóknak készült, akik között az iPhone különösen népszerű, így bizonyosan sikere lesz az új iTunes-nak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.