Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10 ingyen

|

Az operációs rendszer új generációja ingyenes frissítésként érkezik.

Hirdetés

A Microsoft Corp. bemutatta a Windows új generációját és számos olyan újdonságot, amelyekkel a vállalat a számítástechnika új, korábbinál személyesebb korszakába lép. Emellett lelepleztek két új eszközt is, amelyekkel a Windows élményében már hatalmas képernyőkön és képernyő nélkül is részesülhetünk. A Windows 10-et szolgáltatásként nyújtjuk a jövőben, biztonságos, innovatív, mindig naprakész környezetet kínálva ezzel az eszközök teljes támogatott élettartama során. A Windows 10 ingyenes frissítésként1 lesz elérhető a Windows 7, Windows 8.1 vagy Windows Phone 8.1 rendszert használó vásárlók számára, akik a megjelenés utáni első évben frissítenek az új verzióra.

Hirdetés

„A Windows 10 a számítástechnika minden korábbinál személyesebb korszakának kezdetét jelenti napjaink mobil- és felhőorientált világában – mondta el Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója. Azt akarjuk, hogy az a másfél milliárd ember, aki ma a Windowst használja, a Windows 10-et is megszeresse, és több milliárd másik ember is a Windowst válassza otthonául.”

A Windows 10 a számítástechnika új, korábbinál személyesebb korszakának kezdetét jelenti, ahol a technológia szinte láthatatlan, és a középpontban az ember áll. Ebben a korban már nem az eszközök, hanem az élmény mobilitása számít, ezért fontos, hogy a környezet minden eszközön ismerős és gördülékeny módon működjön. Fontos, hogy az emberek természetes módon – hangjukkal, gesztusaikkal és tekintetükkel – kezelhessék a technológiát, hasonlóan ahhoz, ahogy másokkal is érintkeznek. A magánszféra védelme sarkalatos szerepet játszik a megbízható felhasználói környezet megvalósításában, amely teljes egészében az ember ellenőrzése alatt áll.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.