Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10 tipp: beépített e-könyv-olvasó

|

Egy sor hasznos funkció segíti az Edge-böngészőben az epub formátumú könyvek olvasását.

Hirdetés

Hirdetés

Sokan lesajnálják a Windows 10 operációs rendszer beépített böngészőjét, az Edge-et, amelyet a gyenge piaci részesedése miatt éppen jelentősen átalakít a Microsoft. Márpedig ennek az ajándékba kapott alkalmazásnak van egy rendkívül hasznos kiegészítő szolgáltatása, nevezetesen, hogy az epub formátumot ismerő e-könyv-olvasóként is használhatjuk, sőt a Microsoft Áruházban könyveket is vásárolhatunk hozzá.

Miután betöltöttük az olvasni kívánt e-könyvet az Edge-böngészőbe, ha bárhol kattintunk a szövegben, megjelenik az eszköztár, melynek segítségével többek között módosíthatjuk a betűméretet és betűtípust, felolvastathatjuk a szöveget, valamint a kijelölt szövegrészt aláhúzhatjuk, színes kiemelést alkalmazhatunk rajta, és megjegyzést fűzhetünk hozzá.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.