Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10 tipp: gyors képernyő-optimalizálás

|

Pillanatok alatt személyre szabhatjuk az operációs rendszer munkaasztalát.

Hirdetés

A Windows 10 operációs rendszer munkaasztalának igényeink szerint történő átalakításával nem csupán tetszetősebbé tehetjük a képernyőt, hanem a munkánk is felgyorsul. A gyors testre szabáshoz kattintsunk a Start, majd a Gépház gombon, és indítsuk el a Személyre szabás segédprogramot.

Hirdetés

A megjelenő ablakban pillanatok alatt módosíthatjuk a windowsos háttér és képernyőelemek színét, továbbá választhatunk a világos és sötét alkalmazás-üzemmód, valamint a különféle témák és zárolási képernyők közül. A Start lapon a Start menü jellemzőit állíthatjuk be, többek között teljes képernyőssé tehetjük a menüt, és több csempét jeleníthetünk meg.

A Tálca lapon ugyancsak lehetőségünk van e fontos képernyős vezérlőelem jellemzőinek a beállítására.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.