Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10 verziók támogatása szűnik meg

|

Több operációs rendszer változat a jövő héten kapja meg az utolsó frissítőcsomagját, így aki ezeket használja, minél előbb térjen át egy újabb verzióra.

Hirdetés

Hirdetés

Nem csak a Windows 7 operációs rendszer megy nyugdíjba, az a sors vár a Windows 10 elavult kiadásaira is. A Windows 10 Enterprise 1607, a Windows 10 Education 1607, a Windows 10 Home 1709 és a Windows 10 Pro 1709 változatok jövő héten, április 9-én kapják meg utolsó frissítésüket a Microsoft ütemezése szerint.

Aki még mindig ezeket az operációs rendszer kiadásokat használja, tovább kell fejlesztenie egy újabb változatra ahhoz, hogy továbbra is megkapja számítógépére a biztonsági javításokat és funkciófrissítéseket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.