Hirdetés
. Hirdetés

Windows 7: bevégeztetett!

|

A Microsoft mostantól leveszi a kezét az öreg rendszerről.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 7 kedden megkapja az utolsó frissítéseket, és ezután hivatalosan nem támogatott rendszernek tekinthető.

A PC-k több, mint egynegyede még mindig ezt az OS-t futtatja, és ez roppant nyugtalanító, hiszen a biztonsági javítások hiánya miatt az ilyen rendszerek csábító célpontot kínálnak a hekkereknek.

Ugyanakkor megrögzött Windows 7-rajongóként sem kell feltétlenül a kiberbűnözők áldozataivá válnunk, mert jól beállított és frissen tartott biztonsági szoftverekkel, a megbízhatatlan forrásból származó tartalmak elkerülésével, és az olyan cégek, mint az 0patch mikrojavításainak telepítésével jelentősen megnehezíthetjük a támadók dolgát.

A NetMarketShare decemberi adatai szerint a Windows 7 még mindig a második legelterjedtebb asztali operációs rendszer a maga 26,64 százalékával, és a szám az elkövetkező hónapokban is csak lassan fog csökkenni, mert a nagyvállalatok számára az átállás a Windows 10-re időigényes és drága feladat.

Vagyis nagyon úgy fest, hogy a Windows 7 lesz az új Windows XP, amely még mindig 1,16 százalékos piaci részesedést mondhat magáénak!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.