Hirdetés
. Hirdetés

Windows 7-használók: kezdődik a végső visszaszámlálás

|

Megkezdte az érintettek figyelmeztetését a Microsoft: térjenek át a Windows 10-re.

Hirdetés

Hirdetés

Hírek szerint megkezdte a Microsoft a Windows 7-et használók figyelmeztetését az Egyesült Államokban és Európában azzal kapcsolatban, hogy az operációs rendszer támogatása 2020 januárjában megszűnik.

Az érintetteket értesítik arról, hogy nemsokára véget ér a Windows 7 támogatása (melyet követően az operácios rendszert futtataó számítógépek nem kapnak többé frissítéseket, biztonsági foltokat sem), és a Microsoft azt ajánlja nekik, hogy minél előbb frissítsenek egy újabb kiadásra. A szoftvergyártó a Windows 10-et preferálja, mivel azonban régi számítógépekre nem mindig érdemes a legújabb Windowst telepíteni, ez egyúttal egy új PC vásárlását jelentheti.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.