Hirdetés
. Hirdetés

Windows 7: megér neked ennyit?

|

Sok titkolózás után kiderült, mennyit kér a Microsoft a Windows 7-ért.

Hirdetés

Egészen holnapig még ingyenesen és kötelezettségvállalás nélkül letölthető a Microsoft oldaláról a Windows 7, a Vista utódjának béta változata (de amint már valószínűleg olvasóink tudják, a februári PC World magazin DVD mellékletén is elhelyeztük a kipróbálható operációs rendszert). A február 10-ig letöltött rendszert továbbra is lehet aktiválni és egészen augusztusig használható. A nagy sikerű XP utódjáról, a Vistáról elmondtak jót és rosszat egyaránt, így van, aki alig várja a Windows 7-et, de akad olyan is, aki mégis megmaradt az XP-nél és arról frissítene. Szerencsére mindkét rendszerről megoldható az upgrade.

 

win7.jpg
 

 

A Microsoft az operációs rendszer négy változatának árát közölte, mégpedig az alábbiak szerint:

  • Windows 7 Starter: $199
  • Windows 7 Home Premium: $259
  • Windows 7 Professional: $299
  • Windows 7 Ultimate: $319


Fontos tudni, hogy ez nem a frissítés ára, hanem a teljesen új rendszerért fizetendő összeg: Ennek tudatában egyáltalán nem tűnnek veszélyesnek a fentebb leírt árak. Önök szerint megfizethető?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.