Hirdetés
. Hirdetés

Windows-futtatás Android mobilokon

|

Hírek szerint a Samsung elérhetővé kívánja tenni a Windows alkalmazásokat az androidos okostelefonokon is.

Hirdetés

Szabadalmi védettséget kért a Samsung egy olyan mobil eszközre, amely virtualizáció révén egy második operációs rendszert is képes lesz futtatni - kérdés persze, hogy milyen teljesítményen. Ebben még nincs különösebb újdonság, hiszen számítógépeken lehetőség van más platformú operációs rendszerek futtatására. A hír különlegessége abban van, hogy a koreai nyelven benyújtott szabadalomhoz mellékelt illusztráción egy Android-telefon futtat virtualizált Windows-appokat. A SamMobile és az MSPowerUser értesülései szerint a beadvány mindenfajta digitális berendezésre - okostelefonokra, tabletekre, laptopokra stb. - kiterjed.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.