Hirdetés
. Hirdetés

Windows Intune: honosítva

|

Mától elérhető magyarul is a Microsoft felhőalapú szolgáltatásainak legújabb eszköze.

Hirdetés

A számítógépek felügyeletét ellátó Windows Intune legfrissebb változata olyan elemekkel bővült mint például a szoftverdisztribúció, a távoli hozzáférés, vagy az olvasási jogosultság. 

Az ingyenes Windows 7 Enterprise upgrade licencet tartalmazó Windows Intune lényege, hogy a számítási felhő segítségével megszabadítja a rendszergazdákat, és ezáltal a vállalatokat a számítógépes infrastruktúra menedzselésének legtöbb terhétől, javítva mind az informatikai osztály, mind az általuk kiszolgált felhasználók hatékonyságát, csökkentve az ehhez kapcsolódó költségeket.

A Windows Intune segítségével kiaknázható a PC-k teljes kapacitása, ugyanakkor minimálisra csökkenthető az informatikai problémákból fakadó munkakiesés. A szoftvercég célja emellett, hogy segítse a vállalkozások megváltozott munkakörnyezethez való alkalmazkodását. A havidíjas konstrukcióban elérhető Intune új változata ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint egy telepített megoldás, mégis rugalmas, hiszen a PC-menedzsmenthez pusztán internet-hozzáférésre van szükség.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.