Hirdetés
. Hirdetés

Windows Live Mail: júniustól 2 GB tárhellyel

|

A legfrissebb értesülések szerint a Microsoft új levelező szolgáltatása, a Windows Live Mail már júniusban beindulhat - fiókonként 2 gigabájt tárhellyel.

Hirdetés

A webes levelezés terén igencsak népszerű Hotmail a riválisokkal szemben több ponton is gyengébben szerepel. Az egyik tulajdonság a tárhely: a Google ebben lényegesen lekörözi a Gmaillel. A Windows Live Mail kezelőfelülete nagyon emlékeztet az Outlook kinézetére. A Desktop Live Mail kliens használatával az üzeneteket akár kapcsolat nélkül is megtekinthetjük, függetlenül attól, hogy IMAP vagy POP protokollt használunk.

A szolgáltatás ingyenes, de teli lesz hirdetésekkel. Az Outlookba történő integrálásért állítólag 19 dollárt kell majd fizetni éves szinten. Várhatóan az azonnali üzenetküldő program (Windows Live Messenger) legújabb verziójával egy időben debütál majd a levelező rendszer is. Az MSN Messenger márkanév ugyanúgy feledésbe merül, min a Hotmail.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.