Hirdetés
. Hirdetés

Windows Live Nokia telefonokon

|

A Microsoft és Nokia együttműködésének köszönhetően az S60 és Series 40 készülékeken hivatalosan is használhatók a Windows Live! szolgáltatások.

Hirdetés

A Nokia hivatalos közleménye szerint a Microsofttal karöltve, speciálisan Nokia készülékekre szabott Windows Live! szolgáltatásokat tesznek elérhetővé bizonyos készülékeken és bizonyos országokban. A szolgáltatások között van a Hotmail postaláda elérhetősége, a Live Contacts és Live Spaces. A jövő évtől megvásárolandó készülékeken ez a szolgáltatás már gyárilag rajtuk lesz, akik most szeretnék kipróbálni, azok egy harminc napos próbaverziót tölthetnek le innen.

nokia_live.jpg

Az közlemény szerint a szolgáltatás ingyenesen kipróbálható, ám elképzelhető, hogy egy idő elteltével havidíjat számítanak majd fel. A szolgáltatás egyelőre N Series készülékeken érhető el (N73, N76, N80 Internet Edition, N93i és N95), és tizenegy országra (Dánia, Finnország, Görögország, Franciaország, Németország, Hollandia, Norvégia, Finnország, Spanyolország, Nagy-Britannia, Svédország, Szaúd-Arábia és Egyesült Arab Emirátusok) kiterjedő támogatást adnak hozzá. Magyarország egyelőre nincs közöttük.

Aki most szeretné S60 készülékén a Microsoft Live Messenger csevegő szolgáltatását használni annak az ingyenes Fring nevű alkalmazás letöltését ajánljuk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.