Hirdetés
. Hirdetés

Windows Vista: a legfrissebb dátum október eleje

|

Úgy tűnik, végre beindult a Microsoftnál a Windows Vista marketing gépezete. A hét elején fény derült arra, hogy az új operációs rendszer összesen hat változatban jelenik majd meg egy időben, most pedig azt is megtudtuk, hogy már a termékpartnerek is megkapták az Időpontot.

Hirdetés

Több forrás szerint is október 2-án mutatja majd be a Vistát a Microsoft. Úgy tűnik, minden a tervek szerint halad, vagyis április 10-én és június 26-án érkezik az operációs rendszer úgynevezett release candidate (RC) 0 és 1 kiadása. Magabiztosan azt állítják, hogy az RC 1 megjelenését követő nyolc héten belül megkezdődhet a szoftver sorozatgyártása, s így a release to manufacturing (RTM), vagyis végleges változat az augusztus 14-i héten kellene, hogy elkészüljön.

Így elvileg semmi akadálya a tervezett október 2-től 6-ig tartó időszakban kiadni a Windows Vistát, amivel egy időben egyébként a DirectX9L (korábbi nevén Windows Graphics Framework 1.0) is megjelenne. Ez gyakorlatilag egy multimédiás frissítő drivercsomag. Ezt egészíti ki a DirectX 10 (WGF 2.0), amelynek egy még újabb 10.1-es verziója 2007 második felében készül el.

Az operációs rendszer szerverekre szánt változata 2007 első negyedére várható, míg a Windows XP harmadik szervizcsomagja (SP3) idén decemberre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.